CONTACT GEGEVENS

 

Van Gansbeke Karel

 

T. 0478-53 17 31

E. karel@acgeraardsbergen.be

W. www.atletiek-ACGkernzottegem.be

W. www.acgeraardsbergen.be

 

Foto's en verslagen voor site mailen naar

foto.atletiekacgkernzottegem@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved

ACG - kern Zottegem : enthousiasme - kennis - respect

Met de start van het nieuwe atletiekseizoen 16 - 17 heeft Zottegem er een nieuwe vereniging bij:

​als onderdeel van Atletiekclub Geraardsbergen (ACG) verwelkomt ACG - kern Zottegem meer dan 100 nieuwe leden. Dat hoge aantal sporters maakt de gediplomeerde en ervaren atletiektrainers bijzonder blij.

 

Hoopgevend voor de toekomst van deze nieuwe atletiekvereniging is dat zij heel veel jonge atleten telt onder haar rangen, zowel jongens als meisjes. Dat voel je aan de ‘bruisende’ en enthousiaste, open sfeer die er heerst tijdens de trainingen.

 

Maar dat neemt niet weg dat ACG - kern Zottegem ook heel graag de wat oudere atleet verwelkomt of de recreant, die zich ongedwongen, maar - indien gewenst - onder deskundige begeleiding gewoon wil komen ontspannen door een of andere atletiekdiscipline te beoefenen.

 

​Alle atletiekdisciplines en trainingsvormen komen aan bod: van kamptraining tot sprint- en looptraining. Een formule die blijkbaar aanslaat en dus op heel veel bijval kan rekenen.

 

De trainingen van ACG - kern Zottegem vinden plaats op maandag en vrijdag op het atletiekstadion (in Zottegem) én op woensdag op de Finse piste aan de Bevegemse Vijvers.

Afspraak: telkens van 18.30 - 19.45 u.

 

 

Echt iedereen is van harte welkom, want van sporten in een omgeving waarin van elke atleet verwacht wordt respect te betonen voor mekaar wordt iedereen ook beter, niet ?

 

Met sportieve groeten

 

Alle trainers en medewerkers van ACG - kern Zottegem